T +32 (0)50 40 28 28 |
E info / ddhvac, be
FR

Voorstelling

Daeninck & Deweerdt, uw HVAC-totaaloplossing

Daeninck & Deweerdt is een ervaren speler in de wereld van HVAC, sanitair en piping. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw installatie- en onderhoudsprojecten. Ons professioneel team is de garantie voor een correcte en adequate plaatsing met afwerking op maat.

Ons actieterrein is een industriële omgeving waarin grote projecten aan bod komen. We gaan vooral aan de slag in de zorgsector (woon- en zorgcentra, rust- en verzorgingstehuizen), industriële en commerciële bouw (retailprojecten), zowel voor nieuwbouw als renovatie. Met Daeninck & Deweerdt kiest u voor een betrouwbare partner met een stevige reputatie in de industriewereld. Ons werkgebied strekt zich uit over heel Vlaanderen en de provincie Henegouwen.

Ons team bestaat uit een 40-tal goed opgeleide vakbekwame werknemers. Dankzij hun doorgedreven kennis en de nieuwste technieken spelen we doeltreffend in op de markt die razendsnel verandert. Onze knowhow en flexibiliteit zijn het antwoord op de nieuwe normen en de nood aan duurzaamheid, met de meest efficiënte oplossingen voor uw installatie-, onderhouds- en energiebehoeftes.

Hoogwaardige kwaliteit, optimale service en begeleiding staan centraal. Door onze jarenlange ervaring en waardevolle kennis kunnen we oplossingsgericht meedenken. Wij bekijken elke opdracht, met of zonder uitvoeringsstudies, met een kritische blik. Samen met de opdrachtgever kiezen we de meest rendabele en functionele oplossing, met de nodige aandacht voor het esthetisch aspect. Dit alles binnen het afgesproken tijdsbestek.

Een doorgedreven opleiding van onze werknemers en een klantgerichte, oplossingsgerichte instelling zorgen ervoor dat wij kwaliteitsproducten afleveren. Met een ISO 9001 (kwaliteit) en een VCA (veiligheid)-certificering en erkenningen in de klasse 7 voor HVAC en klasse 6 voor SANITAIR garandeert Daeninck & Deweerdt een hoogwaardige en degelijke uitvoering van haar projecten.

DEMTEC Daeninck & Deweerdt Services

Build to work together is voor Demtec en Daeninck & Deweerdt veel meer dan een slogan. Sinds kort bundelen Demtec (specialist in elektrotechnische installaties) en Daeninck & Deweerdt hun krachten in de onderhoudsdienst Demtec Daeninck & Deweerdt Service. Een technische storing, defect of panne? Ons serviceteam van allround specialisten staat 24 uur op 24 paraat! Contacteer hen op 0476 94 13 10 en zij verhelpen zo snel mogelijk alle mogelijke storingen.