T +32 (0)50 40 28 28 |
E info / ddhvac, be
FR

HVAC

Heating, ventilation en air conditioning vormen HVAC. Deze drie onderdelen zorgen samen voor een maximaal thermisch comfort en een goede luchtkwaliteit in gebouwen. Voor Daeninck & Deweerdt is elk project een uniek project, waardoor u zeker bent van een HVAC-installatie op maat van uw omgeving.

Wij plaatsen voor u de meest uitgebreide en gesofisticeerde verwarmings- en koelinstallaties. Ervaren projectleiders ondersteunen onze vakbekwame medewerkers met een nauwkeurige opvolging van ontwerp en uitvoering. Dit team kan elke opdracht aan.

We voeren alle projecten zelf uit, zowel de installatie als het onderhoud achteraf. Elk gebouw heeft andere behoeften die onze installateurs door en door kennen. Opslagmagazijnen, kantorencomplexen, fabriekshallen, ziekenhuizen, appartementsgebouwen, rusthuizen … hebben geen geheimen voor onze ervaren vakmensen.

Milieuvriendelijke materialen en installaties krijgen altijd onze voorkeur. Een optimaal en zuinig verbruik is immers een besparing voor u en voor het milieu.